MOSIU

MOSIU

وبلاگی ساده ولی پرمحتوا
MOSIU

MOSIU

وبلاگی ساده ولی پرمحتوا

چگونه ویندوز قدیمی خود را به ویندوز 8.1 ارتقا دهیم


همانگونه که مطلع هستید ویندوز8.1 هم اکنون به صورت رایگان در اختیار کاربران ویندوز 8 قرار گرفته است. آخرین نسخه از سیستم‌عامل محبوب مایکروسافت علاوه بر اینکه دارای ویژگی‌های جدید بسیاری در پلتفرم آن می‌باشد، حاوی آخرین اصلاحات از مشکلات گزارش شده توسط کاربران در یک سال گذشته نیز می‌باشد. در این مطلب ما به شما خواهیم آموخت که چگونه می‌توانید ویندوز خود را به آخرین نسخه بروزرسانی کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوید.

ویندوز 8

پیش از انجام بروزرسانی، شما می‌بایست چند اقدام اولیه و مهم را انجام دهید:

- ابتدا اطمینان حاصل کنید که از تمامی فایل‌های شخصی خود فایل پشتیبان تهیه کرده‌اید. پوشه‌هایی نظیر اسناد (Documents)، تصاویر، موزیک‌ها، ویدیوها، دانلود ها، فایل‌های موجود بر روی دسکتاپ و... . پیشنهاد ما نگهداری فایل های مهم بر روی هاردهای اکسترنال می‌باشد. همچنین شما می‌توانید از قابلیت تهیه خودکار فایل پشتیبان که در ویندوز موجود می‌باشد بهره ببرید.

- زمانی که از ایمن بودن فایل‌های شخصی خود اطمینان حاصل کردید، باید مطمئن شوید که اگر به هر دلیل نتوانستید عملیات بروزرسانی را با موفقیت به اتمام برسانید، قادر به بازگردانی سیستم خود به شرایط پیش از آغاز بروزرسانی خواهید بود. یکی از بهترین روش‌های موجود برای این منظور، تهیه یک System Image می‌باشد. پیش از آغاز بروزرسانی ویندوز خود به نسخه 8.1، مطمئن شوید که یک System Image به‌روز تهیه نموده‌اید. همچنین تهیه یک USB Recovery Drive را نیز فراموش نکنید. (اگر با مراحل تهیه System Image در ویندوز 8 آشنا نیستید، کمی صبر کنید؛ در روزهای آینده آموزش‌های مرتبط با آن در زومیت قرار خواهد گرفت)

- این احتمال نیز وجود دارد که سخت‌افزار موجود در سیستم شما، برای نمایش بهترین عملکرد در ویندوز 8.1، به درایور جدیدی نیاز داشته باشد. اگر برنامه پیش‌فرض سخت‌افزار شما قابلیت بررسی انتشار نسخه‌های جدید را دارا می‌باشد که کار شما ساده است. در غیر اینصورت، شما می‌بایست با مراجعه به سایت سازنده سخت‌افزار مورد نظر، از انتشار درایور متناسب با ویندوز 8.1 اطمینان حاصل کنید.

این بروزرسانی به حداقل 3 گیگابایت از فضای دیسک سخت شما نیاز دارد. پس پیش از شروع از فراهم بودن این میزان فضای خالی بر روی درایو ویندوز فعلی خود نیز اطمینان حاصل کنید.

برای بروزرسانی شما می‌بایست با حساب کاربری مایکروسافت خود لاگین نمایید. اگر به صورت پیش‌فرض لاگین نیستید، بر روی گزینه Store کلیک کرده و از چارم منو، Setting را انتخاب نمایید. سپس گزینه Your Account را فشرده و وارد شوید. در نهایت در فروشگاه ویندوز بر روی کاشی Large Update to Windows 8.1 for Free کلیک نمایید.

Window-8-1-update 610x343

اگر این گزینه در دسترس نبود، شما می‌بایست ابتدا ویندوز خود را با استفاده از آخرین Patch های منتشر شده به‌روز نمایید. بدین منظور به منوی Start بازگردید و Charm Bar را انتخاب نمایید. سپس از گزینه setting بر روی Change PC Setting کلیک کرده و Windows Update را انتخاب کنید. سپس آخرین بروزرسانی‌های منتشر شده را بررسی و نصب نمایید. در پایان سیستم خود را مجدد راه‌اندازی کنید.

Screen Shot 2013-10-17 at 1.13.33 PM 610x371

اگر هنوز هم گزینه مربوط به دانلود ویندوز 8 را مشاهده نمی‌کنید، کمی به ویندوز فرصت دهید! تجربه نشان داده است که معمولا مایکروسافت بروزرسانی‌های خود را در زمان‌های مختلف منتشر می‌نماید.

ویندوز 7

به‌روزنمایی ویندوز 7 به ویندوز 8.1 از طریق ابزار کمکی به روز رسانی مایکروسافت که به زودی در دسترس قرار می‌گیرد، امکان‌پذیر خوهد بود. ویندوز 8.1 در دو نسخه خانگی(Home) و حرفه‌ای (Pro) عرضه شده است که تهیه نسخه خانگی آن 119.99 دلار و نسخه حرفه‌ای 199.99 دلار هزینه در بردارد. شما می‌توانید این سیستم‌عامل را به صورت آنلاین و یا از فروشگاه‌های مرتبط، خریداری نمایید. (هر چند دانلود و خرید این نسخه برای هموطنان ایرانی، به‌ دلیل تحریم‌های یک‌جانبه غرب، عملا از مجراهای قانونی نبوده و هزینه‌ای بسیار ناچیزتر از مبالغ ذکر شده در برخواهد داشت)

حداقل سخت‌افزار مورد نیاز برای نصب ویندوز 8.1 عبارتست از:

- پردازنده با سرعت 1 گیگاهرتز

- یک گیگابایت حافظه برای نسخه 32 بیتی و دو گیگابایت حافظه برای نسخه 64 بیتی

- 16 گیگابایت از فضای دیسک سخت برای نسخه 32 بیتی و 20 گیگابایت برای نسخه 64 بیتی

- کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX9

لازم به یادآوری است که زمانی که شما از ویندوز 8 به 8.1 بروزرسانی می‌کنید، علاوه بر اطلاعات شخصی شما، تنظیمات ویندوز و اغلب برنامه‌ها به ویندوز جدید منتقل می‌شوند. ولی در بروزرسانی از ویندوز 7 به 8.1، فقط فایل‌های شخصی شما حفظ خواهند شد.

Windows 8-1

XP و ویستا

متأسفانه باید به اطلاع آن دسته از کاربران ویندوزی که هنوز از نسخه‌های قدیمی نظیر XP و ویستا استفاده می‌کنند، برسانیم که در حال حاظر هیچ راه ساده‌ای برای بروزرسانی مستقیم از این نسخه‌ها به ویندوز 8.1 وجود ندارد.

به عبارتی بهترین راه پیشنهادی برای این کاربران، نصب ویندوز 8.1 با استفاده از DVD آن و البته از نو می‌باشد. پیشنهاد می‌شود متناسب با نیاز و بودجه خود، یکی از نسخه‌های خانگی و یا حرفه‌ای را انتخاب و خریداری نمایید (با توجه به هزینه ناچیز تهیه این نسخه از ویندوز در ایران، به احتمال زیاد اکثر کاربران ایرانی در انتخاب نسخه حرفه‌ای تردید نخواهند کرد).

شایان ذکر است که شما می‌بایست از تمامی فایل‌های شخصی خود پیش از نصب ویندوز 8.1، فایل پشتیبان تهیه نمایید؛ چرا که با نصب ویندوز 8.1 از نو، عملا هیچ یک از فایل‌ها و برنامه‌های شما از ویندوز قبلی به ویندوز جدید منتقل نخواهند شد.

windows-8.1

هر چند هنوز زمان زیادی از عرضه این نسخه تازه‌وارد نگذشته است و نمی‌توان آن‌را آنطور که باید نقد و بررسی کرد و مزایا و معایب آن‌را بر شمرد؛ با این حال در اغلب موارد، به‌روز بودن، مزایای ذاتی خود نظیر امنیت و کارایی بیشتر را در بر دارد.

هر آنچه باید درباره کدگذاری درایوهایتان در ویندوز 8.1 بدانید


اگر به تازگی به کاربران ویندوز 8.1 پیوسته‌اید و هنوز به طور کامل با قابلیت‌های جدید آن آشنا نیستید، بد نیست بدانید که ویندوز 8.1 به صورت پیش‌فرض درایوهای سیستم‌های مدرن ویندوزی را کدگذاری می‌کند. این قابلیت به شما کمک خواهد کرد تا فایل‌ها و اطلاعات شخصی خود را هنگامی که لپ‌تاپ شما به سرقت رفته، از دید افراد غریبه مصون نگه دارید. هر چند این روش مانع بزرگ و مهمی بر سر راه فرآیندهای بازگردانی اطلاعات (Recovery) نیز خواهد بود.


پیش از این ابزار BitLocker در نسخه‌های Professional ، Enterprise و Ultimate از ویندوز در دسترس کاربران قرار داشت. این در حالی بود که ابزار دیگری به نام Device Encryption نیز در دسترس کاربران Windows RT و وندوزفون قرار گرفته بود. این ابزار در تمام نسخه‌های ویندوز 8 نیز در دسترس بوده و به صورت پیش‌فرض فعال است.

هارد درایو شما چه وقت کدگذاری خواهد شد؟

ویندوز 8.1 به همراه ابزار Pervesive Device Encryption عرضه می‌شود. عملکرد این ابزار کمی متفاوت‌تر از BitLocker که در نسخه‌های قبلی ویندوز وجود داشت می‌باشد.

پیش از آنکه ویندوز 8.1 به صورت خودکار کدگذاری اطلاعات را آغاز نماید، می‌بایست شرایط ذیل فراهم باشد:

  • دستگاه ویندوزی شما می‌بایست از قابلیت Connected Standby پشتیبانی نموده و کیت تأییدیه سخت‌افزاری مایکروسافت (Windows Hardware Certification Kit یا HCK) را برای استفاده TPM و بوت ایمن(Secure Boot) دارا باشد. سیستمهای ویندوزی قدیمی از این ویژگی پشتیبانی نمی‌کنند؛ در حالی که دستگاه‌های جدید ویندوزی (8.1) که شما تهیه می‌کنید، این قابلیت را به صورت پیش‌فرض فعال خواهند داشت.
  • زمانی که شما ویندوز 8.1 را از نو روی یک سیستم نصب و راه‌اندازی می‌کنید Device Encryption بر رو.ی درایو ویندوز و سایر درایوهای ویندوزی پیکربندی و اعمال می‌شود. ویندوز از یک کلید مشخص برای این منظور استفاده می‌کند که به محض تهیه فایل پشتیبان از کلید بازگردانی (Recovery)، حذف خواهد شد.
  • کاربران سیستم می‌بایست با حساب کاربری مایکروسافت و سطح دسترسی مدیر (Administrator Privilages) وارد شده و یا سیستم را به عضویت یک دامنه (Domain) دربیاورند. اگر یک حساب کاربری از مایکروسافت مورد استفاده قرار بگیرد، کلید بازگردانی در سرورهای مایکروسافت ذخیره و کدگذاری فعال خواهد شد. اگر یک دامنه بدین منظور مورد استفاده قرار گیرد، کلید بازگردانی در Active Directory سرویس دامنه ذخیره و کدگذاری فعال خواهد شد.

اگر شما از یک سیستم قدیمی ویندوزی استفاده می‌کنید که به تازگی آن را به ویندوز 8.1 بروز نموده‌اید، این احتمال وجود دارد که سیستم شما از Device Encryption پشتیبانی نکند. همچنین اگر شما با یک حساب کاربری خانگی (Local User Account) وارد شده باشید، این قابلیت برای شما فعال نخواهد بود. لازم به ذکر است که اگر شما دستگاه ویندوزی خود را از نسخه 8 به 8.1 به‌روز نموده‌اید، Device Encryption به صورت پیش‌فرض غیرفعال خواهد بود.

windows-8.1-sign-in-with-microsoft-account

کدگذاری دستگاه یا همان Device Encryption، بدین معناست که اگر لپ‌تاپ شما به سرقت رفته، شخصی که رمز عبور ویندوز شما را نمی‌داند، با استفاده از یک لوح فشرده Live از ویندوز یا لینوکس و راه‌اندازی سیستم شما با یک سیستم‌عامل مهمان، نخواهد توانست به فایل‌ها و اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا کند.

بد نیست این نکته مهم را متذکر شویم که فایل‌ها و اطلاعات شخصی شما تنها با در نظرگرفتن یک رمز عبور برای ورود به ویندوز در امان نخواهند بود؛ چرا که روش‌هایی برای دور زدن رمز عبور ویندوز نیز وجود دارد. با این حال وقتی Device Encryption به صورت پیش‌فرض در ویندوز 8.1 فعال باشد (که هست)، می‌توان مطمئن بود که اغلب کاربران آن نیز با کدگذاری داده‌ها محافظت خواهند شد.

اما هنوز یک مشکل وجود دارد؛ اگر شما رمز عبور ورود ویندوز خود را فراموش کنید و نتوانید وارد ویندوز شوید، عملا شما قادر به بازیابی فایل‌های و اطلاعات شخصی خود نیز نخواهید بود.

به همین دلیل است که کدگذاری اطلاعات تنها زمانی فعال خواهد بود که شما از یک حساب کاربری مایکروسافت (ویا اتصال به یک دامنه) برای ورود استفاده کرده باشید. مایکروسافت همیشه یک نسخه پشتیبان از Recovery Key را نزد خود نگه می‌دارد تا شما بتوانید در مواقع لزوم، هویت خود را برای مایکروسافت اثبات نمایید. مثلا با دریافت پیامک توسط تلفن همراهی که به حساب کاربری مایکروسافت خود متصل نموده‌اید، قادر خواهید بود اطلاعات کدگذاری شده خود را بازیابی نمایید.

هنگام استفاده از ویندوز 8.1 شما بیش از هر زمانی به پیکربندی تنظیمات امنیتی حساب کاربری مایکروسافت خود و روش‌هایی دارید که حتی اگر حساب کاربری مایکروسافت شما نیز قفل شد، باز هم بتوانید به فایل‌های خود دسترسی داشته باشید.

key backup

اما موضوع دیگری که در اینجا برجسته می‌شود این است که مایکروسافت کلید بازیابی شما را در سرورهای خود نگهداری می‌کند و این احتمال وجود دارد که به درخواست یا فشار مراجع قانونی، کلید شما در اختیار آنها قرار بگیرد. این موضوع می‌تواند یک نگرانی جدی در حیطه نقض امنیت حریم خصوصی باشد. با این حال، این کدگذاری کماکان از فایل‌ها و اطلاعات شخصی و یا کاری شما در برابر سارقین و یا افراد غریبه حفاظت می‌کند. اما اگر شما نگران دسترسی دولت‌ها و یا یک سارق حرفه‌ای و مصمم که توانایی دستیابی به حساب کاربری مایکروسافت شما را دارد هستید، می‌بایست از برنامه‌ای برای کدگذاری استفاده کنید که نسخه‌ای از فایل بازگردانی‌اش را در اینترنت بارگذاری نکند (مثل TrueCrypt).

چگونه کدگذاری دستگاه را متوقف (غیرفعال) کنیم؟

در واقع هیچ دلیل جدی و مهمی برای غیرفعال کردن کدگذاری دستگاه وجود ندارد! به عبارتی در دنیایی که مردم و حتی گاهی مشاغل مهم، این قابلیت کاربردی را به منظور حفاظت از اطلاعات مهم خود به کار نمی‌گیرند، فعال بودن آن به صورت پیش‌فرض در ویندوز 8.1، می‌تواند شرایط به مراتب ایمن‌تری را برای شما فراهم کند.

البته این قابلیت (کدگذاری) فقط بر روی دستگاه‌هایی به صورت پیش‌فرض فعال خواهد بود که از توان سخت‌افزاری مناسب برخوردار باشند. چرا که مایکروسافت می‌خواهد مطمئن باشد که فعال بودن این قابلیت، باعث کاهش سرعت و کارایی سیستم در دید کاربرانش نخواهد شد. آنچه مسلم است کدگذاری اطلاعات می‌تواند بخشی از منابع سخت‌افزاری آن را به خود اختصاص دهد؛ با این حال یک دستگاه به‌روز، به راحتی می‌تواند این حجم از پردازش را مدیریت نماید.

اگر شما مایلید راهکار دیگری را در زمینه کدگذاری اطلاعات سیستم خود به کار بگیرید و یا کلا مایل نیستید اطلاعات شما کدگذاری شوند، می‌توانید این موضوع را به راحتی کنترل و مدیریت نمایید.

بدین منظور به PC Setting را باز نموده و گوشه سمت راست صفحه را به داخل بکشید (یا کلید ویندوز را به همراه C فشار دهید). سپس بر روی آیکون Setting کلیک و گزینه Change PC Setting را انتخاب نمایید.

open-pc-settings-app

سپس به بخش PC and devices رفته و گزینه PC info را انتخاب کنید. در پایین صفحه مربوط به PC info شما بخش Encryption را مشاهده خواهید کرد. متناسب با تصمیم خود این قابلیت را فعال یا غیرفعال نمایید. همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، کاربرانی که از ویندوز 8 به 81 به‌روز نموده‌اند می‌بایست برای استفاده از این قابلیت، آن را به صورت دستی از همین قسمت فعال نمایند.

توجه داشته باشید که قابلیت کدگذاری اطلاعات بر روی دستگاه‌هایی نظیر سرفیس1 و یا سرفیس 2 که از Windows RT استفاده می‌نمایند اجبارا فعال خواهد ماند و شما نخواهید توانست آن را غیرفعال کنید.

اگر شما بخش مربوط به کدگذاری را در آخرین پنجره ذکر شده نمی‌بینید، به احتمال بسیار زیاد شما از سخت‌افزاری قدیمی استفاده می‌کنید که حداقل منابع لازم برای استفاده از این قابلیت را ندارد و از آن پشتیبانی نمی‌کند. برای مثال ماشین مجازی مورد تست ما که ویندوز 8.1 بر روی آن نصب شده است گزینه مربوط به پیکربندی کدگذاری دستگاه را در اختیارمان نمی‌گذارد.

pc-info-windows-8.1

به نظر می‌رسد این قابلیت جدید برای دارندگان سیستم‌های رومیزی ویندوزی، لپ‌تاپ‌ها و تبلت‌ها بسیار کاربردی و مفید باشد. در شرایطی که اطلاعات شخصی موجود در دستگاه‌های ویندوزی به راحتی می‌توانند مورد سوءاستفاده سارقین قرار بگیرند، از این به بعد دستگاه‌های مدرن مجهز به ویندوز 8.1 به‌صورت پیش‌فرض اطلاعات شما را کدگذاری کرده و از کلید بازیابی آن نیز در سرورهای ایمن مایکروسافت محافظت خواهند نمود.

خبر بد برای آن دسته از کاربرانی که حافظه خوبی برای به یاد سپردن کلمه عبور خود ندارند این است که متأسفانه پس از Reset رمز عبور خود باید با تمامی اطلاعات کدگذاری شده خود خداحافظی کنند! چرا که ویندوز به جهت حفظ امنیت شما آنها را پاک خواهد نمود.

به نظر می‌رسد که این قابلیت جدید روزنه‌های امید فراوانی را برای امنیت درایوها پیش روی کاربران ویندوز قرار می‌دهد که تا کنون به صورت پیش‌فرض مورد محافظت قرار نمی‌گرفتند.


آموزش کاربرد کلید های میان بر جدید در ویندوز 8



شاید در این مورد چیزی نشنیده باشید

 در ویندوز هشت 30 عدد میانبر جدید ایجاد شده است!

شرکت مایکروسافت با ارائه ویندوز جدیدش امکاناتی جدید هم ارائه کرد که همه به کرات در موزد آنها شنیده ایم ولی چیزی که بیان نشده امانات مخفی آن است که در سایت های انگلیسی زبان با عنوان ترفند یاد می شود و گویا کلید های میانبر نیز جزء این دسته اند! شما در این ویندوز علاوه بر میانبر های قدیمی به میانبر های جدید نیز دسترسی خواهید داشت که تعداد آنها به طور باور نکردنی زیاد هستند :

1. Win + Print Screen: گرفتن عکس از صفحه نمایش (تصویر مستقیماً در Pictures Library و با فرمت PNG ذخیره می‌گردد).
2. Win + C: باز نمودن Charms Bar ویندوز.
3. Win + Tab: باز نمودن Switch List ویندوز جهت انتخاب برنامه‌های در حال اجرا.
4. Win + Q: باز نمودن قسمت جستجوی عمومی ویندوز.
5. Win + W: جستجو درون تنظیمات سیستم.
6. Win + F: جستجو درون فایل‌ها.
7. Win + Z: دسترسی  به تنظیمات برنامه‌های Metro.
8. Win + I: باز نمودن منوی تنظیمات ویندوز.
9. Win + P: باز نمودن تنظیمات مربوط به صفحه نمایش دوم یا پروژکتور.
10. Win + H: دسترسی به صفحه Share Settings.
11. Win + K: باز نمودن صفحه تنظیمات مربوط به سخت‌افزارهای متصل.
12.Win + X: باز نمودن منوی System Utility Settings در در پایین سمت چپ صفحه.
13.Win + T: پیش‌نمایش پنجره‌های باز در نوار وظیفه ویندوز.
14.Win + U: باز نمودن پنجره Ease of Access Center.
15. Win + E: باز نمودن Windows Explorer.
16.Win + R: باز نمودن پنجره Run.
17. Win + Pause: باز نمودن پنجره System Properties.
18. Win + Enter: باز نمودن Windows Narrator.
19. . + Win + Shift: نمایش پنجره‌های در حال اجرا در سمت راست صفحه.
20. . + Win: نمایش پنجره‌های در حال اجرا در سمت چپ صفحه.
21. , + Win: پیش‌نمایش دسکتاپ (Aero Peek).
22. Win + D: مراجعه به دسکتاپ.
23. Win + M: کمینه‌سازی تمام پنجره‌های باز.
24. Win + B: بازگشت به دسکتاپ.
25. Win + J: جابجایی برنامه کانونی در میان برنامه‌های در حال اجرای Metro.
26: Win + L: قفل صفحه نمایش.
27: Win + Page Up/ Page Down: جابجایی بین صفحه نمایش اصلی و فرعی (در صورت استفاده از صفحه نمایش دوم مانند پروژکتور).
28. Ctrl + غلطک ماوس (صفحه Start): بزرگنمایی صفحه.
29. Ctrl + غلطک ماوس (صفحه Desktop): تغییر اندازه آیکن‌ها.
30. Ctrl + Shift+ N: ایجاد یک پوشه جدید در دایرکتوری کنونی.

جهت اطلاع به دوستان کلید “Win” بین دو کلید “Alt” و “Ctrl” در سمت چپ قرار دارد

آموزش ساخت رمز عبور تصویری در ویندوز 8


در ابتدا باید بگویم که اشتباه نکنید! این رمز عبور تصویر چهره شما نیست بلکه تصویری دیگریست با ویژگی هایی که شما به آن میدهید،یکی از مشکلات عمده رمز های تصویری این بود که اگر شما تصویر شخص مورد نظر را جلوی وب کم قرار می دادید سیستم به اشتباه آن را با صاحب واقعی سیستم اشتباه میگرفت و به شما اجازه ورود می داد اما همکنون شرکت مایکروسافت در ویندوز جدیدش امکانی را فراهم کرده که به نظر جالب میاید

شما در این روش یک تصویر دلخواه انتخاب میکنید مثلا تصویری از حیات وحش با انبوهی از حیوانات ،سپس موس یا با انگشت بروی نقاط دلخواهی کلیک کرده یا به صورت ثابت خط میکشید و پس از آن این نقاط رمز عبور شما خواهد بود!

و هر بار در هنگام ورود شما باید این نقاط را دوباره مانند دفعه قبل مشخص کنید تا اجازه ورود به سیستم به شما داده شود

برای شروع
از صفحه اصلی نمایه Metro، بر روی Control Panel کلیک کنید.
در محیط  Control Panel، به قسمت Users رفته و بر روی Create a Picture Password کلیک کنید.
رمز عبوری که برای حساب کاربری خود تعیین کرده‌اید را تایپ نمایید. اطمینان پیدا کنید حتماً برای حساب کاربری خود قبلاً حتماً رمز عبوری تعیین نموده باشید، چرا که در غیر این صورت امکان ساخت رمز عبور تصویری وجود ندارد.
در صفحه بعد بر روی Choose picture کلیک کنید.
تصویری را به دلخواه خود انتخاب نمایید و بر روی دکمه Open کلیک کنید.
سپس بر روی Use this picture کلیک نمایید.
اکنون شما می‌توانید در سه مرحله، خط یا نقطه فرضی مورد نظر خود را بر روی قسمتی از عکس که مد نظرتان است رسم نمایید. با هر بار رسم خط یا نقطه، به طور خودکار وارد مرحله بعد می‌شوید. این کار را در نهایت بایستی یک ‌بار دیگر برای تأیید این رمز عبور تصویری انجام دهید.
در پایان بر روی دکمه OK کلیک کنید.
حالا اگر قصد ورود مجدد به حساب کاربری خود را داشته باشید بایستی که این رمز عبور تصویری را وارد کنید.

و در صورت فراموش کردن رمز عبور تصویری می توانید از رمز عبور تایپی استفاده نمایید