MOSIU

MOSIU

وبلاگی ساده ولی پرمحتوا
MOSIU

MOSIU

وبلاگی ساده ولی پرمحتوا

نرم افزارهای اندروید را در ویندوز اجرا کنید!!


نرم افزار مجانی App Player امکان اجرای نرم افزارهای Android را برروی ویندوز فراهم می کند. این نرم افزار که توسط BlueStacks تولید شده، قادر است نرم افزارهای اندرویدی را برروی کامپیوتر و تبلت های ویندوزی اجرا کند. App Player، نرم افزار های تبلت و تلفن های اندرویدی را درحالت تمام صفحه و یا در سایز پنجره و بدون هیچ گونه تغییری در نرم افزار اجرا می کند.

با این نرم افزار می توانید اطلاعات، تصاویر، ویدیو ها و غیره را بین ویندوز و اندروید به اشتراک بگذارید. هرچند هنوز Android Market گوگل از این نرم افزار پشتیبانی نمی کند اما باز هم می توانید صدها نرم افزار تست شده را با BlueStacks در ویندوز اجرا کنید. با این نرم افزار حتی می توانید میانبر نرم افزارهای اندرویدی مورد علاقه خود را برروی دسکتاپ قرار دهید تا به آنها دسترسی ساده و سریع داشته باشید.

برای دانلود نرم افزار BlueStacks App Player به وب سایت این شرکت مراجعه کنید.

در حال حاضر این نرم افزار تنها برروی سیستم عامل ویندوز کار می کند اما تولید کننده آن اعلام کرده که در حال ساخت نسخه Mac OS X آن است و به زودی امکان اجرای نرم افزارهای اندرویدی برروی سیستم عامل اپل نیز میسر خواهد شد.


آدرس شرکت: http://www.bluestacks.com/download.html

اتصال تلویزیون به اینترنت

IP-TV یا تلویزیون با پروتکل اینترنت به عنوان یکی از سرویس‌هایی که لازمه ارائه آن وجود زیرساخت باند وسیع است، در حال تبدیل شدن به یکی از جذاب‌ترین سرویس‌های مخابراتی است.

اتصال تلویزیون به اینترنت

این سیستم در واقع یک پدیده جهانی است که فرصتی را برای شرکت‌های مخابراتی جهت استفاده بهتر از زیرساخت‌های خود به منظور ارسال ویدئو و محتوای دیجیتال روی شبکه‌های IP فراهم کرده است.

در کشور ما هم ارائه این سیستم که از طریق کابل مخابراتی قابل دریافت است در حال برنامه‌ریزی است. به گفته مسوولان شرکت مخابرات، این سیستم امکانات متعددی در اختیار کاربران و مخاطبان قرار می‌دهد. چرا که با وجود این سیستم، علاوه بر شبکه‌های سراسری و استانی، می‌توان به فیلم‌ها و سریال‌های قدیمی و جدید (ویدئوکلیپ‌ها) و حتی خدمات اینترنتی دسترسی پیدا کرد.

نکته جالب این که با تلویزیون‌های معمولی هم می‌توان از این سیستم استفاده کرد. تنها کافی است در کنار تلویزیون دستگاه «set top box» که از طریق مخابرات تمام خدمات را دریافت می‌کند، نصب شود.

IP-TV سیستمی را توصیف می‌کند که در آن با استفاده از پروتکل اینترنت روی یک زیرساخت شبکه خدمات تلویزیون دیجیتال ارائه می‌شود که این خدمات می‌تواند توسط یک اتصال پهنای باند وسیع در اختیار کاربر قرار گیرد. از مزایای استفاده از سیستم دیجیتال IP-TV می‌توان به افزایش کیفیت، حتی درخصوص فیلم‌ها و سریال‌ها اشاره کرد.

IP-TV اگرچه برای ما جدید است، اما چند سالی است که در سطح جهان مطرح شده و بسرعت در حال فراگیر شدن است. به طوری که در حال حاضر از 13 کشور آسیای شرقی 7 کشور این سیستم را راه‌اندازی و به کاربران ارائه کرده‌اند. در نقاط دیگر جهان نیز بسیاری از سرویس‌دهندگان باند وسیع ارائه سرویس‌های تلویزیونی را روی شبکه‌های IP آغاز کرده‌اند. همچنین ارائه IP-TV در کشورهای مختلف قاره اروپا هم مدتی است آغاز شده است.

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد گسترش زیرساخت‌های باند وسیع و شبکه‌های مبتنی بر IP و فشار بازار و رقابتی‌تر شدن فضا از یک‌سو و حرکت سرویس‌ها و تقاضای مشترکان به سمت همگرایی دیجیتالی از سوی دیگر، به تسریع این روند دامن می‌زند.

البته در میان تمام شبکه‌های مبتنی برIP ، به نظر می‌رسد IP-TV می‌تواند با بهره‌گیری از نقاط قوت و مزایای ذاتی خود نظیر آشنایی طولانی مدت مردم با تلویزیون و گسترش روزافزون شبکه‌های دسترسی باند وسیع به یکی از محبوب‌ترین و گسترده‌ترین سرویس‌های عصر دیجیتال تبدیل شود.

مراکز داده ها احتمالی جدید گوگل

به نقل از ایستیتس من ،  شرکت گوگل قصد دارد سه مرکز داده های  اول خود را به دلیل رشد استفاده از اینترنت در قسمت هایی در اسیا گسترش دهد.

مراکز احتمالی جدید گوگل

 

این غول اینترنتی تا به امروز برای مرکز جدیدش زمین هایی در هنگ کنگ , تایوان و سنگاپور خریداری کرده است.

گوگل قصد دارد این ساخت و ساز را در یک تا دو سال اینده به پابان برساند,اما هنوز تاریخ شروع خاصی بیان نکرده است.

با توجه به این گزارش انتظار میرود هزینه خرید زمین و ساخت مراکز خریداری شده در تایوان و هنگ کنگ هرکدام بیشتر از صد میلیون دلار باشد,اما هنوز برای سنگاپور اطلاعاتی  ارایه نشده است.

گوگل روز چهارشنبه گفت: روزانه بیشترین افراد انلاین در این سایت از اسیا هستند  بنابراین ساخت مراکز در این مناطق سرمایه گذاری بالایی برای این شرکت خواهد داشت.

نکاتی که قبل از خرید هارد اکسترنال باید بدانید

اگر اطلاعات و مطالب مهمی در حافظه کامپیوتر خود ذخیره کرده اید و قصد دارید از این اطلاعات مهم، پشتیبان تهیه کنید و یا حافظه سیستم شما نسبتا پر شده است، زمان آن رسیده که یک هارد اکسترنال تهیه کنید و اطلاعات کامپیوتر خود را به صورت دسته بندی شده در فصای این هارد ذخیره کنید. در ادامه اطلاعات لازم برای خرید هارد اکسترنال را در اختیار شما قرار خواهیم داد.



چرا به حافظه اکسترنال نیاز دارید

اطلاعات مهم در کامپیوتر شما ممکن است از دست بروند. بنابراین اگر این اطلاعات برای شما با اهمیت هستند و تنها یک نسخه از آنها را در حافظه کامپیوتر خود ذخیره کرده اید، به شما توصیه می کنیم یک نسخه پشتیبان از این اطلاعات روی یک هارد اکسترنال تهیه کنید.

علاوه بر این اگر سیستم شما پر از اطلاعات، عکس ها و آهنگ هایی است که قصد ندارید آنها را پاک کنید، بهتر است به فکر تهیه یک هارد اکسترنال باشید تا بتوانید به همه این اطلاعات به صورت یکجا، دسترسی داشته باشید.

انواع حافظه خارجی

دو نوع درایو ذخیره سازی اطلاعات وجود دارد.

Solid-State Drives یا اصطلاحا SSD
Hard Disk Drive یا اصطلاحا HDD
SSD ها بسیار سریع هستند ولی نسبت به HDD ها گرانتر می باشند. برای خرید SSD در حجم بالا باید حدودا 4 برابر HDD هزینه کنید. SDD ها همچنین امن تر هستند. اگر مقاومت هارد برای شما مهم است می توانید از مدل های قوی و ضد ضربه استفاده کنید. این درایو ها معمولا دارای پوشش بیرونی می باشند که مقاومت دستگاه را بیشتر می کنند.

حافظه های SSD برخلاف HDD ها هیچ قسمت مکانیکی ندارند و کمتر از HDD ها آسیب پذیرند. اگر دیسک سخت اکسترنال HDD داشته باشید و هنگام خواندن و یا نوشتن اطلاعات به آن ضربه وارد کنید به احتمال بالای 90 درصد دیسک سخت اکسترنال شما آسیب خواهد دید.

در عوض HDD ها ارزان می باشند و در ظرفیت های بالای 500GB و تا حجم 1TB و 2TB (هر ترابایت 1024GB است) و بالاتر موجود می باشند.

انواع مختلف هارددیسک های اکسترال

پیش از دسته بندی درایو های HDD اکسترنال لازم است بدانید که درون درایوهای اکسترنال یک HDD وجود دارد و در واقع هارد اکسترنال از یک HDD معمولی بعلاوه یک مدار ساده مبدل SATA به USB تشکیل شده است که در یک کیس جذاب قرار گرفته اند. درایو های سخت اکسترال (HDD External) دو دسته می باشند:

دیسک سخت های اکسترنال بدون آداپتور که اصطلاحا به آنها هارد دیسک های اکسترنال پاسپورتی گفته می شود.
دیسک سخت های اکسترنال با آداپتور
درایو های اکسترال پاسپورتی، سبک تر، کوچک تر و کندتر از درایو های اکسترال با آداپتور می باشند. برق مورد نیاز این درایوها از طریق پورت USB تامین می گردد و سرعت HDD داخلی آنها نیز معمولا 5400 دور در ثانیه است. در داخل این درایو های اکسترنال یک HDD نوت بوک قرار دارد. این درایو وزن و ابعاد کوچکتری داشته و به راحتی قابل حمل می باشد. قیمت درایو های اکسترال پاسپورتی تقریبا دو برابر درایو های اکسترنال بزرگ یا آداپتوری است. اما درایو های اکسترال با آداپتور وزن سنگین تر و ابعاد بزرگتر و سرعت بیشتر دارند. درون درایو های اکسترنال با آداپتور معمولا یک HDD معمولی ( HDD کامپیوترهای رومیزی) با سرعت 7200 دور در ثانیه استفاده می شود.

چه ظرفیتی برای شما مناسب تر است؟

این مورد بستگی به ظرفیت اطلاعاتی دارد که قصد دارید در حافظه ذخیره سازی خارجی نگه دارید. اگر بیشتر اطلاعات شما، فایل های Word و اطلاعات اینچنینی هستند که حجم زیادی ندارند، می توانید هارد 250 یا 320 گیگابایتی تهیه کنید و اگر بیشتر فایل های شما را موزیک و عکس و فیلم تشکیل می دهند، می توانید هارد 500 گیگابایتی ، 1 و یا 2 ترابایتی تهیه کنید.

قیمت هارد اکسترنال 500 گیگابایتی با توجه به برند و کیفیت، بین 70 تا 100 هزار تومان و قیمت 1 ترابایتی حدودا دو برابر است.

امنیت درایو

بعضی از درایوها دقیقا مشابه یک مخزن عمل می کنند. یعنی تنها اطلاعات شما را درون خود نگه می دارند. ولی درایو هایی نیز وجود دارند که امنیت و امکانات بیشتری مانند بازیابی راحت فایل ها و یا تهیه نسخه پشتیبان به صورت اتوماتیک فراهم می کنند.

این امکانات ممکن است برای شما هزینه بردار باشند و قیمت درایو را بالا ببرد. بنابراین کاملا بستگی به نیاز و اهمیت امنیت اطلاعات شما دارد.

سرعت

زمانی که سرعت نوشتن و خواندن از درایو برای شما اهمیت دارد، باید به پورت های دستگاه توجه کنید. بیشتر درایور ها از USB 2.0 یا eSATA پشتیبانی می کنند ولی پورت USB 3.0 هنوز کاملا جا نیافتاده و ممکن است همه درایو ها از آن پشتیبانی نکنند. در هر حال وجود USB 3.0 در درایو یک مزیت بزرگ است. دستگاه های MAC از eSATA پشتیبانی نمی کنند.

اگر از Mac استفاده می کنید، به قابلیت اتصال درایو از طریق FireWire نیز توجه کنید.

سرعت eSATA از USB 2.0 بیشتر است. ولی معمولا نیاز به یک منبع انرژی خارجی دارد بنابراین برای استفاده از این پورت برای جا به جایی فایل های بزرگ مانند فیلم های HD، معمولا باید از درایوهای اکسترنال با آداپتور استفاده کنید.

قابلیت اتصال به شبکه

اگر تصمیم ندارید از از این درایو در یک شبکه خانگی یا اداری استفاده کنید، نیازی به بررسی قابلیت شبکه در درایو خود ندارید. ولی اگر قرار است از این درایو در شبکه خانگی یا شبکه کوچک اداری خود استفاده کنید باید قابلیت Network-Attached Storage یا اصطلاحا NAS را بررسی کنید. این درایو ها مانند هارد های اکسترنال بزرگی می باشند که می توانند به طور اتوماتیک از چند کامپیوتر نسخه پشتیبان تهیه کنند و یا کامپیوترهای موجود در شبکه برروی آنها اطلاعات بنویسند و یا بخوانند.

این درایو ها از HDDهای معمولی گران تر می باشند. گاهی اوقات قیمت این هارد ها بر اساس تعداد کامپیوتری که می توانید به آنها متصل کنید و ظرفیت آنها، خیلی زیاد می شوند. این درایو ها در یک شبکه، ابزار بسیار مفیدی می باشند.

توصیه نهایی

تهیه Backup از اطلاعاتتان خیلی راحت تر از این است که با صرف هزینه گزاف، از شرکت های خدماتی بخواهید اطلاعات شما را بازیابی کنند. ضمن اینکه هیچ ضمانتی برای بازگشتن اطلاعات شما وجود ندارد.

دوربین 20.3 مگا پیکسلی سامسونگ

سامسونگ در نمایشگاه الکترونیکی IFA، دوربین 20.3 مگاپیکسلی با لنز قابل تعویض معرفی کرد.

دوربین NX200 سامسونگ با بدنه تمام فلزی، ایزو 12800 تا 100 توانایی تصویربرداری با کیفیت 1080*1920 و صفحه نمایش 3 اینچی است.


بر اساس گزارش گیزمگ، سامسونگ سال گذشته با معرفی دوربین NX100 14.6 مگاپیکسلی، ورود موفقی به عرصه طراحی و تولید دوربین‌های با لنز قابل تعویض داشت و اکنون با معرفی مدل جدید خود، بازدیدکنندگان IFA را ذوق زده کرد.


یکی از ویژگی‌های دوربین جدید سامسونگ، افزایش کارایی قابلیت آی فانکشن (i-Function) است که به عکاس این امکان را می‌دهد تا تنظیمات کلیدی را با کمک لنز دوربین انجام دهد.